EFOP 1.3.9-17 PÁLYÁZAT BESZÁMOLÓJA: MOZIDÉLUTÁN SZOMBATHELYEN

Beszámoló

Szombathely, 2017.december 19.

Szombathely, 2018.május 9.

December 19-én a szombathelyi moziba szerveztünk a filmklubosok és felsős diákok részére olyan programot, amelyet sokan közülük a hétköznapjaikban nem, vagy csak ritkán élhetnek át. A program megszervezésében a diákok is aktívan részt vettek, a megnézendő filmről kikértem a véleményüket, hiszen az Internetnek köszönhetően ők minden hasonló témában napra készek.

Megjött apuci 2 című vígjátékra már előzetesen készültünk, hogy a téma ne legyen ismeretlen számunkra, így egy filmklubos délutánunkon megnéztük a film első részét. A gyerekeknek ez elegendő motiváció volt ahhoz, hogy a második részre is kíváncsiak legyenek. Egy helyi vállalkozó buszával mentünk fel a közeli szombathelyi Cinema Citybe.

Ezen a délutánon nemcsak együtt moziztunk, de ízelítőt kaptak a gyerekek általános viselkedési szabályokból is: a pénztár előtt nem tartjuk fel a sort, vigyázunk az értékeinkre, a moziban hangosan nem szürcsöljük az innivalót, nem dobáljuk a kukoricát, az előttünk ülő székébe nem fúrjuk be a lábunkat!

Beszámoló-a közös mozizás élménye