Gércei Iskola nyári Erzsébet-tábora Zánkán

 

Kedves táborozni induló gyerekek!

 

Bizonyára már türelmetlenül várjátok az iskolai tábort. Most a legfontosabb tudnivalókat foglalom össze számotokra.

A tábor helyszíne: Zánka, időpontja július 15 (vasárnap) – július 20 (péntek) -ig.

Július 15 – én reggel 9 órakor indul az autóbusz. Sárvár felől jövet a gércei, majd a vásárosmiskei tanulókat veszi fel. Az autóbusz minden buszmegállóban megáll. Hazaérkezésünk is busszal történik, de a busz nem lesz végig velünk.

Az első napon már ebédet kapunk, így kevés tízórait és innivalót hozz magaddal! Rögtön a táborba megyünk, nem teszünk kirándulást.

A tábor ideje alatt sokat fürdünk, gyalogtúrát is tervezünk, ilyen öltözék is legyen nálad. (túracipő, melegítő, esőköpeny, hátizsák, 0,5 literes műanyag flakon üdítőnek (2 db). Tisztálkodási és hálófelszerelésről se feledkezz meg! Szúnyogriasztó, elemlámpa, naptej sem árt, ha van nálad. Ha szükséged van gyógyszerre, ne felejtsd otthon! Aki az autóbuszban rosszul érzi magát, erre is készüljön fel, s a felszállásnál úgy helyezkedjen.

A tábor ideje alatt megismerkedünk Zánka nevezetességeivel.

A táborban töltött napok alatt semmit sem kell fizetned, annyi költőpénzt hozz csak magaddal, amin üdítőt, fagyit tudsz venni. Javaslom, hogy a zsebpénz napi 1.000 Ft körüli összeg legyen.

Aki a „Szülői nyilatkozatot” (egészségi állapotról) még nem adta le az iskolában, az FELTÉTLENÜL hozza magával ! Ne felejtsd itthon a diákigazolványodat, betegkártyádat sem! Kedvenc társasjátékodat, kártyádat, focidat, tollasodat is hozhatod. Ha telefont, fényképezőt, MP3 – at, értékes tárgyat hozol, arra vigyáznod kell!

Írószereket, ragasztót is hozz magaddal!

Várhatóan július 20 – án (péntek), a kora délutáni órákban érkezünk. Ha változás történik, telefonálunk.

Addig is pihenjetek sokat! Jó nyaralást.

 

Telefonos elérhetőségek:

Ildi néni:          06-70-638-7-638

Margit néni:     06-30-633-0-047

Gyöngyi néni:   06-20-229-7-319

Hende Heni néni:   06-20-290-88-12

 

 

 

Gérce, 2018. július 11.

Ildi néni, Margit néni, Gyöngyi néni, Heni néni

 

Hazirend

Ajánlott tábori felszerelés