Tanulmányi kirándulás

Szeptember 26-27-én a felső tagozatosok tanulmányi kirándulásra utaznak két napra Budapestre.

Az indulás időpontja reggel 6 óra. Autóbusszal utazunk, mindenki az otthonához legközelebbi autóbusz-megállóba menjen. A vásárosmiskei gyerekekért átmegyünk.

A szálláson vacsorát és reggelit kapunk, különben mindenki maga gondoskodik a két napi élelmezéséről. A pénteki hidegélelmet mindenki otthonról hozza, szombaton ebéd körül keresünk élelmiszerboltot, gyorséttermet.

A programokon való részvételért és a szállásért nem kell fizetni, annyi költőpénzre van szükség, amiből szendvicset, édességet, üdítőt,esetleg ajándékok vehetsz.

A tervezett programok között szerepel a pénteken az Országház, a Nemzeti Színház, a Hősök tere és a Nemzeti Múzeum, esetleg a Láthatatlan kiállítás. A csillebérci szállás elfoglalása után esti programként a Gellért-hegyre, a Citadellához sétálunk. Szombaton a budai várba megyünk, a Mátyás-templomban lesz idegenvezetés, majd a Sándor palota előtti őrségváltást nézzük meg, végül a Pál-völgyi-barlangot látogatjuk meg.

Várhatóan szombaton este 9 óra körül érkezünk haza.

A tanulmányi kiránduláson való részvétel kötelező,  hiszen tanítási napra esik. Szombaton munkanap-áthelyezés lesz, az alsósok szerdai órarend szerint tanulnak. (A december 13-i munkanapot dolgozzuk le.)