Zánkai Erzsébet-tábor 2019.

Kedves táborozni induló gyerekek!

Bizonyára már türelmetlenül várjátok az iskolai tábort. Most a legfontosabb tudnivalókat foglalom össze számotokra.
A tábor helyszíne: Zánka, időpontja július 7 (vasárnap) – július 12 (péntek) -ig.
Július 7 – én reggel 7:45 órakor indul az autóbusz a vásárosmiskei autóbuszmegállóból. Vásárosmiske felől jövet az autóbusz minden buszmegállóban felveszi a tanulókat. Az odautazás vonattal történik, a vonat 8:25-kor indul Sárvárról, 10:35-kor érkezik Zánkafürdőre. Hazaérkezésünk busszal történik, az autóbusz 10 órára jön értünk.
Az első napon már ebédet kapunk, így kevés tízórait és innivalót hozz magaddal!
A tábor ideje alatt sokat fürdünk, esetleg gyalogtúrát is tervezünk, ilyen öltözék is legyen nálad. (túracipő, melegítő, esőköpeny, hátizsák, 0,5 literes műanyag flakon üdítőnek (2 db). Tisztálkodási és hálófelszerelésről se feledkezz meg! Szúnyogriasztó, elemlámpa, naptej sem árt, ha van nálad. Ha szükséged van gyógyszerre, ne felejtsd otthon! Aki az autóbuszban rosszul érzi magát, erre is készüljön fel, s a felszállásnál úgy helyezkedjen.
A tábor ideje alatt megismerkedünk Zánka nevezetességeivel.
A táborban töltött napok alatt semmit sem kell fizetned, annyi költőpénzt hozz csak magaddal, amin üdítőt, fagyit tudsz venni. Javaslom, hogy a zsebpénz napi 1.000 Ft körüli összeg legyen.
A „Szülői nyilatkozatot egészségi állapotról” és a „Bementi és Kimenti nyilatkozatot” (az iskolában átvett csomagot) FELTÉTLENÜL hozd magaddal! Ne felejtsd itthon a diákigazolványodat, betegkártyádat sem! Kedvenc társasjátékodat, kártyádat, focidat, tollasodat is hozhatod. Ha telefont, fényképezőt, MP3 – at, értékes tárgyat hozol, arra vigyáznod kell!
Írószereket hozz magaddal!
Várhatóan július 12 – én (péntek) a déli órákban érkezünk. Ha változás történik, telefonálunk.
Addig is pihenjetek sokat! Jó nyaralást.

Telefonos elérhetőségek:
Ildi néni: 06-70-638-7-638
iskolai mobiltelefon: 06-30/30 195-84-84

Gérce, 2019. június 26.
Ildi néni, Heni néni, Szandra néni, Dóri néni

Ajánlott tábori felszerelésHázirend